Hipo
Nyheter
Press Choice Hotels
Monday, 16 November 2009 13:58

NEWS - Genombrott för mobil bokningstjänst - Choice Hotels tar steget

Mindre administration, snabbare svar, bättre service samt ökad besparing. Så kan effekterna sammanfattas av det avtal som slutits mellan HIPO AB och Quality Hotel Stenungsbaden Yacht Club. Överenskommelsen omfattar uppbyggnad av en plattform för mobilbaserad resursbokning som kan förmedlas via SMS.

 

HIPO levererar sin SMS tjänst- Resursen till ännu en kund inom Choice Hotel kedja. Quality Hotel Stenungsbaden Yacht Club kommer att genom Resursen kunna frigöra upp till 90% av sin tid de idag använder för att jaga och boka sin personal.  - Nu börjar marknaden att bli mogen ta till sig fördelarna med att kommunicera via SMS och mobila tjänster, säger Mats Blomberg, vd på HIPO AB.

Read more...
 
Mobydoo
Thursday, 07 May 2009 18:55

Kommer Kalle till träningen? Blir vi tillräckligt många till matchen? Hur många blir vi på mötet?

Din nya lagkamrat vet!
Nu kommer Mobydoo, – en ny spännande mobil tjänst som hjälper alla grupper – vare sig det är idrottslag, butiker, event, restauranger eller nöjesguider – med att kommunicera, samlas och samordnas på ett helt nytt sätt utan en massa e-postkonversation, telefonsamtal och allmänt strul.

Mobydoo är enkelt! Vem som helst av er skapar en grupp, eller varför inte flera grupper. Den som registrerar gruppen blir ansvarig och samtidigt den som lägger till gruppmedlemmarna. Sedan är det bara att boka in träningar, fester, spelningar, idrottscuper och olika events i kalendern. Därefter kommer ni alla att sammankopplas med hjälp av automatisk och smart SMS-kommunikation!

 

För att finansiera tjänsten följer en sponsrad länk med, längst ner i varje sms. Kommunicera snabbare med Mobydoo – kostnadsfritt!

 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 3 of 3