Hipo

Mobydoo

MobydooKOMMER KALLE TILL TRÄNINGEN? BLIR VI TILLRÄCKLIGT MÅNGA TILL MATCHEN? HUR MÅNGA BLIR VI PÅ MÖTET?


 

DIN NYA LAGKAMRAT VET!

Nu kommer Mobydoo, – en ny spännande mobil tjänst som är till för alla grupperingar. Idrottsföreningar, kompisgäng, företag, evenemang, klubbar – alla!  Mobydoo hjälper till med att kommunicera, samlas och samordnas på ett helt nytt sätt via mobilen och sms, allt sker automatiskt utan en massa e-postkonversation, telefonsamtal och allmänt strul. Tjänsten kan t.ex. hantera bokningar, organisera svar och komma ihåg att skicka ut påminnelser automatiskt till alla. Mobydoo är helt gratis mot att det ligger en sponsrad länk längst ner i varje sms, exempelvis ett erbjudande från din sportaffär.

MOBYDOO ÄR ENKELT!  
Vem som helst skapar en eller flera grupper med en eller flera mottagare. Sedan är det bara att boka in träningar, fester, spelningar eller andra events i er gruppkalender. Allt sköts med automatik och smart SMS-kommunikation.  
Innebandygänget får reda på att det blir fullt lag, 36 av 38 VIP platser är bokade, födelsedagskalaset blir flyttat till den 5:e, funkar det för alla?, Nej det blir ingen pokerkväll - bara två kunde komma, butikschefen ser att Per, Sven och Stina har sagt ok till jobb i helgen och JA det blir tjej-afterwork på Operakällaren!

ALLA KAN STARTA EN GRUPP!


Mobydoo – din nya lagkamrat!