Hipo
Pressrelease Gothia Towers
Wednesday, 24 March 2010 09:24

NORDENS STÖRSTA HOTELL RINGER INTE LÄNGRE…

…för där skickas alla deras jobbförfrågningar per sms, rakt ner i deras personals mobiler istället. Arbetsledare och bemanningsansvariga på Gothia Towers behöver inte längre ringa och jaga sin personal. Det gör sms-tjänsten Resursen istället. Nu har de tid över för sitt dagliga arbete.

Gothia Towers avtal med HIPO innebär att hotellets restauranger och housekeeping kommer att hantera jobbförfrågan, vakanser, ombokning och avbokning av sin personal med hjälp av sms istället för att ringa.

"I skenet av våra senaste avtal med starka varumärken anser jag att just denna strukturaffär är den som bevisar för marknaden att Resursen har gått från en bra idé till att nu vara en kvalitetssäkrad, seriös tjänst som levererar det utlovade", säger Mats Blomberg vd HIPO. Som fortsätter – ”affären med Gothia Towers bevisar även att vår affärsmodell (betala efter användande) ligger i tiden och hela tiden ger en positiv effekt/kostnad kvot”.

På Gothia Towers sätter Resursen personalen i centrum och varje individ blir kategoriserad i roll, erfarenhetsnivå och egenskaper. Detta är absolut centralt när man arbetar med avancerad sms-kommunikation och är nödvändigt för att kunna automatisera den dagliga kommunikationen. Allt detta är inbyggt i Resursen och det ger sms-tjänsten en unik ställning på marknaden.

"Resursen är ett utmärkt hjälpmedel för att snabbt och säkert få in personal. Vi blir mer effektiva och personalen får snabba och klara besked utan vanliga missförstånd t.ex. med dag eller arbetstid", säger Pia Pfister, Chefshusfru på Gothia Towers.

Gothia Towers
Gothia Towers erbjuder 704 förstklassiga hotellrum och sviter samt 7 populära barer och restauranger. Hela 50 konferenslokaler för upp till 1500 deltagare ger unika möjligheter till konferens och kongress, ett perfekt alternativ för såväl små som stora möten. Hotellet är strategiskt placerat vid Korsvägen, ett stenkast från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar och granne med Svenska Mässan, Liseberg, Universeum Vetenskapscentrum och Evenemangsstråket, med såväl nöjesscener som sportarenor. http://www.gothiatowers.se

HIPO AB, med säte i Göteborg, bildades 2005. Bolaget etablerades i Göteborg men har rötter från Helsingborg där utvecklingen av den kommunikationsplattform bolaget använder sig av togs fram. Bolaget utvecklar och marknadsför intelligenta och flexibla mobila kommunikationstjänster, bland annat under varumärket Mobydoo. Våra mobila tjänster skall ge direkt nytta och effekt. Men samtidigt skall de vara enkla och riskfria att använda. Läs mer om oss på www.hipo.se