Nyhet


Ny Kund SMS-Resurs

SMS-Resurs är glada att kunna hälsa ytterligare en kund välkommen till vår tjänst!

Grythytte Bemanning - företaget har tillsammans med studenter från Grythyttan en lång erfarenhet av bemanning till event och vet vad som krävs. Grythyttan är ett starkt varumärke i branschen, och borgar för kvalité.

Läs mer om hur SMS-Resurs kan effektivisera för hotell, restauranger, event och andra personalintensiva företag på smsresurs.se


 
Nöjesbranschen

Ny kund och en ny bransch! Helt plötsligt är nöjesbranschen perfekt för SMS-Resurs och tvärtom. Nöjesproduktion AB med alla sina tekniker, riggarbetare, dj:s, trubadurer mm kommer samordna sig med hjälp av sms istället för att ringa och får då en massa tid över. Känner ni någon i nöjesbranschen som också vill frigöra tid tipsa dem gärna om www.smsresurs.se.

 
Clarion Hotel Post

Nordens mest spännande hotell, Clarion Hotel Post, blir nu också ett av det mest effektivaste hotellet. Med SMS-Resurs kommer deras personalsamordning bli enklare, smidigare och snabbare. Vår tjänst kommer frigöra tid så att Göteborgs nya mötesplats får tid till att ge förstklassig service. Läs mer om vår tjänst på www.smsresurs.se.

 
SMS-Resurs på Facebook

SMS-Resurs finns nu på Facebook

Gå gärna in och gilla vår sida här.

 
Ny kund i Malmö

SMS-Resurs tar steget ut från Göteborg och välkomnar Jägersro

SMS-Resurs hälsar anrika Jägersro välkommen. Och visst Malmö är nära Danmark, så varför inte ta sig över sundet när vi ändå är pågång! 

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2